Special Events

Special Events:

 

Fri 11 AM
Sun 4 PM
(53 hrs)
AZ-112: Paint and Take
Slop and Go, Edition 3.141569 run by Joseph Riddle
Fri 11 AM
Sun 7 PM
(56 hrs)
AF-114: Ice & Fire Tournament
A Song of Ice and Fire run by KARL KERSTEN
Fri 11 AM
Fri 11 PM
(12 hrs)
Z-175: Starfinder AP #10: The Diaspora Strain, Signal of Screams 1
Starfinder Society run by Noe Iniguez
Fri 11 AM
Fri 6 PM
(7 hrs)
Z-176: PFS #10-09: The Rasping Rebirth
Pathfinder Society run by Jared Thaler
Fri 2 PM
Sat 11 PM
(33 hrs)
Z-177: Pathfinder Adventure Card Game: We Be Goblins!
Pathfinder Adventure Card Game run by Jared Thaler
Fri 7 PM
Fri 9 PM
(2 hrs)
FE-145: WCBC Qualifier: Power Grid
Power Grid run by conquest staff
Sat 9 AM
Sat 4 PM
(7 hrs)
KW-150: Bookending World War 2
Churchill and Triumph and Tragedy run by Darin Leviloff
Sat 10 AM
Sat 4 PM
(6 hrs)
LH-117: DBA 15mm Thematic Tournament (Book 2)
DBA 3 run by David Howard
Sat 10 AM
Sat 4 PM
(6 hrs)
LH-118: DBA 25/28mm Open Tournament
DBA 3 run by David Howard
Sat 2 PM
Sat 6 PM
(4 hrs)
Z-172: PFS 10-00: The Hao Jin Cataclysm
Pathfinder Society run by Kara Kramer-Rapp
Sat 5 PM
Sat 11 PM
(6 hrs)
RW-149: Russian Civil War
SPI Power politics run by Darin Leviloff
Sat 7 PM
Sat 9 PM
(2 hrs)
SE-161: WCBC Qualifier: Settlers of Catan
Settlers of Catan run by conquest staff
Sat 7 PM
Sat 11 PM
(4 hrs)
Z-173: Chaos in the City of Splendors (Adventurers League Epic)
Dungeons and Dragons 5e run by Sacramento Adventurer’s League
Sun 10 AM
Sun 11 AM
(1 hrs)
VH-115: DBA 15mm Open
DBA 3 run by David Howard
Sun 12 PM
Sun 6 PM
(6 hrs)
XF-140: X-wing Tournament
X-Wing: The Miniatures Game run by Austin Bono

Our Artist Alley and Vendor Hall are open FREE to the public, we just ask that you register at the end.ConQuest SAC Geek Boutique

ConQuest Flea Market:

The Flea Market will be held on Sunday at Noon.
Seller registration takes place at Convention Registration.
Flea Market setup begins at 11am sharp. No early birds.
A limited number of tables are available.
To purchase a Flea Market table, you must have purchased a weekend pass to the show. GMs, Staff, and Volunteers can purchase any tables still remaining after 6pm on Saturday.
The only things allowed to be sold are old games and game parts. No other items can be sold, or events promoted. No exceptions.
Shopping is open to anyone with a ConQuest SAC 2019 badge.